Festival dokumentarnog rock filma u Labinu

Vrijeme: 02. i 03. rujna 2011.

Mjesto: Labin
dorf
Ovoga vikenda 02. i 03. rujna u organizaciji Savjeta mladih grada Labina u prostoru amfiteatra na Dubrovi održat će se Festival dokumentarnog rock filma DORF s izborom od 10 filmova iz festivalskog programa.


Programom ‘DORF putuje’ predstavljaju se najzanimljiviji dijelovi festivalskog programa u velikom broju gradova kako bi se žanr dokumentarnog glazbenog filma približio široj publici i medijima, Gostovanja u drugima gradovima imala su brojnu posjećenost i zanimanje za ovu vrstu dokumentarne filmske umjetnosti je postalo sve veće, stoga se pozivaju svi građani da svojim dolaskom uveličaju ovakvu vrstu manifestacije.

Filmovi će se prikazivati u periodu od 21,00 do 01,00 svake večeri nakon čega slijedi rock koncert, a ulaz je besplatan.

Leave a Reply


6 + = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum