Historia slam 2011 u Svetvinčentu

Vrijeme: 04. rujna 2011.
Mjesto: Svetvinčenat


term_1236622177_2
U nedjelju, 04. rujna, s početkom u 19:00 sati, priznati hrvatski i talijanksi pisci odazvat će se izazovu čitajući pred publikom kompozicije proze i poezije nadahnute poviješću istarskih gradova.

Već drugu godinu zaredom prekrasni dvorac u Svetvinčentu uveličat će ovu jedinstvenu književnu manifestaciju svoje vrste.

Sudionici će biti Irene Delonga, hrvatska spisateljica i pjesnikinja, Corrado Premuda, samostalni novinar, kulturni djelatnik, arhivist , pisac i dramaturg, Velvet Afri, Ivan Samija, hrvatski pjesnik te voditelj Furio Pillan, pjesnik, umjetnički izvođač, kulturni djelatnik te pobjednik prvog izdanja Histria Slam festivala.

Foto

Leave a Reply


7 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum