Program POU Poreč: rujan 2011

KONCERTI
Vrijeme: 06.09. 2011. godine, 21:00 sati

U utorak, 06. rujna. 2011. godine, s početkom u 21.00 sat, u Eufrazijevoj bazilici u Poreču, održati će se koncert najave Festivala Antonio Janigro 2011.godine.
Nastupaju: Eldar Saparayev, violončelo, Kazahstan, Sania Saparayeva, violina, Kazahstan i Terezija Cukrov, glasovir, HR/USA.

Cijena ulaznice za koncert je: 50,00 kn


IZLOŽBE
ISTARSKA SABORNICA – 51. ANNALE

U Istarskoj sabornici otvorena je izložba 51. Annale, pod nazivom Mi nismo sretni. Izbornica ovogodišnjeg Annala je Janka Vukmir, povjesničarka umjetnosti i ravnateljica Centra za suvremenu umjetnost Zagreb.

Izložba će biti otvorena u Istarskoj sabornici svakim danom osim praznikom od 10 – 13 i 19 – 22 sata. Izložba ostaje otvorena do 11. 9. 2011.

Vrijeme: 16. rujna 2011., u 20:00 sati
Mala galerija (Narodni trg 1, Poreč)
Izložba GORDANE  ŠPOLJAR ANDRAŠIĆ
U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč, u petak 16. rujna 2011. godine s početkom u 20 sati održat će se otvorenje izložbe slikarice Gordane Špoljar Andrašić.
Izložba predstavlja cjelovit i dorađen slikarski senzibilitet te opus koji se postojano opire trendovskim smjernicama. Motivi slika su stabla  i šuma, modelirani utišanim kolorističkim matricama. Riječ je o intimističkom i kontemplativnom slikarstvu  kojeg se ipak ne može jednoznačno definirati kao slikarski bijeg u izolaciju, povlačenje u unutrašnji svijet ili spajanje na energiju prirode.

Izložba će biti otvorena do 02. listopada 2011. godine, 10 – 12 i 18 – 21 sati (ponedjeljkom zatvoreno).

KIPARSKA ŠKOLA MONTRAKER

Dvadeset i prva Međunarodna studentska kiparska škola Montraker održat će se od 29. kolovoza do 11. rujna 2011. u starom kamenolomu Montraker u Vrsaru.

U radu škole učestvuju studenti Likovne akademije iz Zagreba, Ljubljane, Rijeke i Splita.
Posjetitelji mogu pratiti rad u kamenolomu radnim danom od 8-12 i 16-20 sati.


KINO


Vrijeme: 09. do 11. rujna 2011. godine, u 20:00 sati

DJEVERUŠE 2

Redatelj: Paul Feig
Uloge: Kristen Wiig, Terry Crews, Jessica St. Clair, Maya Rudolph
trajanje: 125 min
Sinopsis:
Komedija o dvije djevojke koje se bore koja će planirati prijateljičino vjenčanje i tako dokazati da je baš ona najbolja frendica. Biti djeveruša najboljoj prijateljici i pomoći joj organizirati vjenčanje san je svake djevojke. Problem nastane kad se pojavi konkurencija i želi vam preoteti posao i ono još važnije – status najbolje prijateljice! Annin život je u pravom kaosu. Kad joj se najbolja prijateljica zaruči, njena je jedina želja da joj bude kuma na vjenčanju. Iako je nesretna i nema novaca, odlučuje se za sve tradicionalne skupe i bizarne rituale. Sa samo jednomprilikom da sve bude savršeno, pokazat će prijateljici i njenim djeverušama koliko je daleko spremna otići za nekoga do kog joj je stalo

Vrijeme: 16. i 17. rujna 2011. godine, u 18:30 sati
AUTI 2

Redatelji: John Lasseter, Brad Lewis
Uloge: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine
trajanje: 113 min
Sinopsis:
Nastavak animiranog hita, priča o utrci autiju u 5 zemalja i slučaju međunarodne špijunaže. Munjeviti i njegova kompletna ekipa zajedno s novim šefom Šlepom odlazi na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja: Japanu, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Leave a Reply


+ 9 = 15

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum