Slovenska premijera predstave Leksikon Yu mitologije

Vrijeme: 16. Rujna 2011.
Mjesto: Ljubljana

predstava yu mitologija

Večeras će se u Cankarjevom domu u Ljubljani održati slovenska premijra predstave Leksikon Yu mitologije, a s početkom u 20:00 sati.


Koproducenti predstave su Istarsko narodno kazalište Gradsko kazalište Pula, kao jedini predstavnici Hrvatske, NETA (Nova evropska teatarska akcija), Festival Ex ponto, Ljubljana, Teatri Kombetar i Kosoves, Priština, Crnogorsko narodno pozorište, Podgorica, Mal dramski teatar, Bitola i asocijacija Kulturanova, Novi Sad.

Autori  teksta su Oliver Frljić i Jasna Žmak, a u predstavi igraju: Miha Nemec, Maja Nemec, Joana Popovska, Bajrush Mjaku.

Leave a Reply


− 4 = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum