9. pulski dani eseja

Vrijeme: 28. i 29. listopada 2011.
Mjesto: Pula
-1
Tema ovogodišnjih dana eseja, koji će se održati u petak i subotu u prostorijama Istarskog ogranka Kluba hrvatskih književnika je dokolica.

Program će započeti u petak u dvanaest sati i to proglašenjem dobitnika nagrade “Zvane Črnja” za najbolju hrvatsku knjigu eseja 2011. godine.
Na temu dokolice izlagat će Daniel Načinović, Helena Sablić Tomić, Davor Šalat, Jelena Lužina, Božidar Petrač, Tomislav Marijan Bilosnić i Alen Tafra, a predstavit će se i knjiga “Vrijeme riječi” autora Tomislava Marijana Bilosnića.


Sljedećeg će se dana moći pogledati izlaganja Gorana Filipija, Sibile Petlevski, Stjepana Čuića, Gorana Starčevića, Igora Dude, Julijane Matanović i Antuna Paveškovića, a predstavit će se dva književna portreta – tiskano izdanje plus DVD u izdanju Istarskog ogranka DHK-a, od koji je jedan posvećen Stjepanu Vukušiću, a drugi Milanu Rakovcu.

Foto

Leave a Reply


3 + 5 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum