Javna rasprava o HRT-u

Vrijeme: 16. siječnja 2012.

Mjesto: Zagreb

hrt_cr_01

U ponedjeljak, 16. siječnja, u Velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva u Zagrebu održat će se javna rasprava o HRT-u, od 11:00 do 13:00 sati.

Na skupu će biti predstavljen zajednički Apel za uspostavu vjerodostojnosti HRT-a koji supotpisuju Hrvatsko novinarsko društvo, Hrvatski P.E.N., Kuća ljudskih prava i Koordinacija za medije Hrvatske udruge producenata i Društva hrvatskih filmskih redatelja a podržavaju ga brojne organizacije civilnoga društva.


Raspravu moderira Vesna Teršelić, uvodničari/ke: Zdenko Duka, predsjednik HND-a, Hrvoje Hribar, Koordinacija za medije Hrvatske udruge producenata i Društva hrvatskih filmskih redatelja, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra, Sanja Sarnavka, predsjednica Upravnog odbora Kuće ljudskih prava.
Sudjelovanje u raspravi potvrdila je i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić.

Izvor
Foto

Leave a Reply


+ 1 = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum