3. Porečki Tirando

Vrijeme: 24. i 25. veljače 2012.
Mjesto: Poreč


tirando_2
U petak, 24. veljače, u Kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč će u 20:00 sat započeti 3. gitarističko natjecanje “Porečki Tirando”.Svečano otvorenje natjecanja u 20.00 sati upriličit će Neno Munitić, Morana Pešutić, Darko Bageski i Duo Mosso.
Program se nastavlja u 21:30 sati u foajeu kazališta, uz koncert Tamare Perc i Ane Iverac.


U subotu, 25. veljače, u 20:00 sati održat će se svečana dodjela nagrada uz koncert Petra Čulića i laureata natjecanja, a ovogodišnji Tirando zatvaraju Guitar caffe uz koncert ženske grupe Yamas, u 21:30 sati.

Izvor
Foto

Leave a Reply


8 − 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum