IETM – Poziv na sudjelovanje

rok: 15.04.2012

ietm-zagreb-210x148

IETM Zagreb objavljuje poziv za sudjelovanje u izvedbenom programu plenarnog skupa mreže IETM, koji će se održati od 25. do 28. listopada 2012. u Zagrebu, a čiji je rok dostave prijedloga i radova 15. ožujak 2012.


IETM (International Network for Contemporary Performing Art) krovna je udruga sa sjedištem u Bruxellesu, koja okuplja preko 400 članica iz 45 zemalja i smatra se najznačajnijom i najbrojnijom mrežom organizacija i institucija iz područja izvedbenih umjetnosti u Europi.


Pozivaju se domaći umjetnici da predlože kazališne i plesne predstave u hrvatskoj produkciji i koprodukciji. Prednost imaju recentne nezavisne produkcije s naglaskom na umjetničkoj inovaciji i istraživanju.


Mole se svi zainteresirani da dostave svoje prijedloge i radove na dolje navedenu adresu. Razmatrat će se već izvedene predstave i one čija će premijera biti najkasnije do 15. lipnja 2012.


Prijava treba sadržavati:
- ispunjenu prijavnicu;
- životopis autora (do 1800 znakova);
- video dokumentaciju umjetnika (link na vimeo / youtube ili slično);
- kritike (izbor do 5 kritika);
- tehničke potrebe (tehnička lista treba sadržavati plan rada, prostorni plan, rasvjetni plan).


Ispunjenu prijavnicu poslati na mail adresu: ietm-zagreb@perforacije.org, a svu ostalu potrebnu dokumentaciju poštom na sljedeću adresu:
Domino (za natječaj IETM Zagreb 2012)
Kranjčevićeva 11
10000 Zagreb

O rezultatima poziva će odabrani umjetnici biti obaviješteni do 30. lipnja 2012. godine.

Izvor
Foto

Leave a Reply


4 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum