Međunarondi dan poezije u Gradskoj knjižnici Pula

y288277895437142

Povodom Međunarodnog dana poezije (21. ožujka), ujedno i prvog dana proljeća, Gradska knjižnica i čitaonica Pula poziva sve svoje članove da posude bilo koju zbirku poezije, neovisno o broju posuđenih knjiga. Mogućnost dodatne posudbe pjesničkih zbirki članovi će moći iskoristiti do subote, 24. ožujka 2012.


Međunarodni dan poezije, pod pokroviteljstvom UNESCO-a, obilježava se svakog 21.03. od 1999. godine. Cilj dana poezije je promocija čitanja, pisanja i popularizacije poezije općenito, kako na regionalnoj tako i na svjetskoj razini. Pozivamo sve članove Gradske knjižnice i čitaonice Pula da se pridruže milijunima koji će na ovaj dan čitati poeziju.

Foto

Leave a Reply


+ 1 = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum