Izložba Anselma Tumpića

Otvaranje izložbe Anselma Tumpića “Prototype” u petak, 01.06., u galeriji Anex, Istarska 30, Pula, u 20:00.  Izložba ostaje otvorena do 30. 6. 2012. godine.

Anselmo Tumpić rođen je 1976. u Puli. Nakon završene Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli – odjel grafički dizajn, upisuje Akademiju Likovnih Umjetnosti u Bergamu, te nakon godinu dana nastavlja studij na Akademiji likovnih umjetnosti u Veneciji, gdje diplomira slikarstvo.  Nakon toga radi za Fabricu, centar za komunikaciju grupe Benetton, a po povratku u Hrvatsku za reklamnu agenciju Digitel. Danas radi u Milanu u reklamnoj agenciji Saatchi & Saatchi. U međuvremenu izlaže na različitim samostalnim i skupnim izložbama, a njegovi su radovi objavljeni u različitim novinama.

 

Foto

Leave a Reply


− 1 = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum