Izložba radova učenika Škole primijenjenih umjetosti i dizajna u Puli

Vrijeme: 04. svibnja 2012.
Mjesto: Pula

U Multimedijalnom centru Luka će se u petak, 04. svibnja, u 12:30 sati održati otvorenje Godišnje izložbe radova učenika pulske Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna.

”Pulska Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna po šesti put ima priliku pokazati publici recentne radove svojih učenika koji su nastali kao produkt likovne pedagogije škole i njenih profesora.
Cilj izložbe je prikazati sve segmente obrazovanja koje škola nudi: grafičkog, kiparskog, slikarskog i tekstilnog dizajna.
Nadamo se da ćete uživati u radovima naših učenika kao što smo i mi uživali stvarati ih s njima.” veli ravnatelj Davor Kliman.

 

Leave a Reply


− 8 = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum