Nastup zborova u Puli

vrijeme: 31.05.2012. 21 h
mjesto: Pula; Crkva Sv. Franje


Zajednički koncert Akademskog mješovitog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Mješovitog zbora Fakulteta muzikologije u Cremoni (Sveučilišta u Paviji) održat će se crkvi sv. Franje u Puli u četvrtak, 31. svibnja, s početkom u 21 sat.

 
Na programu su djela skladatelja: P. Aretino, P. Casals, M. Crestani, H. Isaac, J. Kaplan, O. di Lasso, C. Margutti, S. St. Mokranjac, G. P. da Palestrina, F. Parać, Sequenza e Antifona gregoriana, P. Verdelot, E. Whitacre, S. Zlatić.

Dirigenti: Denis Modrušan i Ingrid Pustijanac

 

 

Izvor

Leave a Reply


8 − = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum