Natječaj za Liburnia Film Festival

rok: 15.06.2012

Otvoren natječaj za prijavu filmova na jubilarni 10. Liburnia Film Festival, koji se ove godine održava u novom terminu, od 29. kolovoza do 1. rujna. Natječaj je otvoren do 15. lipnja 2012. godine.

Liburnia Film Festival, jedini festival domaćeg dokumentarca u zemlji, ove se godine održava jubilarni, deseti put. Gotovo cijelo desetljeće promoviranja hrvatskih dokumentarnih filmovima u jedinstvenoj opuštenoj mediteranskoj atmosferi lučice u Ičićima kraj Opatije, rezultiralo je s 155 do sad prikazanih dokumentaraca, mnoštvom filmskih radionica, predavanja i koncerata.

 

Organizatori LFF-a – udruge Delta i Restart – pozivaju sve autore i producente dokumentarnih filmova u Hrvatskoj da ih prijave na natječaj za sudjelovanje na 10. izdanju Liburnia Film festivala. Filmovi moraju biti završeni u 2011. ili 2012. godini. Trajanje i tehnika snimanja nisu zadani. U obzir dolaze i koprodukcije kojima je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu.

 

Više o Natječaju

Foto

 

Leave a Reply


9 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum