Let 3, Urban i Elemental u Novigradu

Sedmi Parkfest održat će se u Parku Novigradske biskupije 29. i 30. lipnja, a među brojnim izvođačima najzvučnija imena su Let 3, Urban & 4 i Elemental. Atraktivna lokacija u starogradskoj jezgri tik uz more ostala je ista, dok je organizaciju od rasformirane udruge mladih Sidro preuzela udruga za stare i mlade Dajla-Novigrad, uz pomoć entuzijasta i volontera.

 

Prvi dan festivala počinje u nešto laganijem ritmu s pulskom Dogmom, hip-hop sastavom Elemental te pulsko-zagrebačkim bandom Radioaktiv koji se može pohvaliti pobjedom na dva hrvatska festivala mladih bendova, 15. HGF Zabok i HR Demo Klub 2011. Hrvatskog radija, a ovom prigodom promovira svoj debitantski album.
Večer kasnije posvećena je 30. godišnjici RiRocka, kažu organizatori, pa ton postaje žešći. Nastupit će Let 3, Damir Urban, koji za kraj godine sprema novi album, labinski Soul display, porečki Renegades te članovi riječke grupe Father okupljeni u cover bandu Padre.

 

Izvor

 

Leave a Reply


3 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum