Pustolovni laboratorij profesora Baltazara

Festival igranog filma u Puli poziva sve zainteresirane mališane, u dobi od 7 do 13 godina da se prijave na ovogodišnji Pustolovni laboratorij profesora Baltazara.

 

Već osmu godinu za redom čuveni Laboratorij održava se u sklopu popratnog programa Pulice, namijenjenog djeci. Prijave za ovogodišnji Laboratoriji otvorene su od 18. lipnja do 03. srpnja 2012. godine.

 
Dugo i toplo ljeto idealno je za eksperimentiranje  i otkrivanje tajni izrade animiranog filma. Čuveni profesor Baltazar vodi pustolovni laboratorij u kojem filmske pokuse mogu izvoditi svi klinci u dobi od 7 do 13 godina. Laboratorij će se održavati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula pod vodstvom Zvonimira Rumboldta i Tomislav Fiketa. Na ovogodišnjem Laboratoriju eksperimentirati će se s Ezopovim basnama.

 

Foto

Leave a Reply


+ 2 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum