FESTIVAL VIZUALNOG KAZALIŠTA LABIN 2012

Festival vizualnog kazališta Labin unijet će od 3. do 5. kolovoza duh maštovitosti i suvremenosti u čarobnu labinsku starogradsku jezgru.

 


U Labin ponovo dolazi  SDNA, londonski “cutting edge” studio na polju digitalne umjetnosti koji će se predstaviti u svom najboljem svjetlu eksperimentirajući s novonastalim tehnologijama – pretvarajući labinske atraktivne lokacije u interaktivne instalacije.

 

 

Festival dovodi španjolskog izvođača Pedra Ruiza koji svoj izričaj temelji na osebujnom vokabularu dramske korporalne mime. Kao i svake godine otvorit će se prostor publici Festivala za razgovor s gostujućim umjetnicima.

 

Za one koji žele saznati što je danas  možda ne najpopularnije, ali zato sigurno najpronicljivije na području izvedbenih umjetnosti u Hrvatskoj, pozvalni su i ove godine DB Indoša i Ekstremno muzičko kazalište sa novim projektom “Kriegspiel”.

 
Program:

 
PETAK 03. 08. 2012.

21:00
Stari grad Labin (Kod špine)
PEDRO RUIZ ORTEGA (E): KAO NA FILMU

22:00
Stari grad Labin (razne lokacije)/
SDNA (UK):  VIDEO PROJEKCIJE

 
SUBOTA  04. 08. 2012.

12:30
Stari grad Labin (Teatar Circolo)
PRESS LOUNGE I RAZGOVOR S IZVOĐAČIMA

22:00
Stari grad Labin (Teatar Circolo)
EKSTREMNO MUZIČKO KAZALIŠTE (HR):  KRIEGSPIEL – RATNA IGRA

 

NEDJELJA / 05. 08. 2012.

21:00
Stari grad Labin (Teatar Circolo)
SDNA/TICONZERO (UK/IT): 97Hz

22:00
TULUM ZATVARANJA / CLOSING PARTY

 

Leave a Reply


8 − 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


Najnovije fotografije


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2014 | Impressum