Nastup umjetnika Eugenea Chadburna i otvorenje izložbe Noela Šurana

U četvrtak (30.08.2012) u 19:30 u Šikutima organizatori u svom stilu najavljuju nastup umjetnika Eugenea Chadburna i otvorenje izložbe Noela Šurana iz Lindara stoga prenosimo njihov poziv u cijelosti:

 


GRILL PEACE UNITED i IZLOŽBA U ŠIKUTI
“Eko nas joped. Malo je zafriškalo pak se šikutska mašina joped dala na delo. Ovi put ne bude ni subota ni nedilja još manje petak nego četrtak z večer, pak lipo dojdite u Šikute na dozu umetnosti. Sporadi druga Henrija punterskega ćemo imati neponovljivu priliku slušati i gledati to čudo merikansko- genijalca Eugenea Chadburna ki da će sviriti kako ča najbolje zna sam. Čovik da je svirija z svakokovima maheri kako ča su John Zorn, Dead Kennedys, Jimmy Carl Black i čuda drugih. Ko ćete već znati o Eugenu hitite oko na www.ravnododna.com/eugene-chadbourne.

 

 

Drugi parat večeri eli prvi ovisi o Lucu Majmajolsken-sakramensken kunsthistoričaru aš ne zna eli će doj na vrime u Šikute, će biti u znaku kož ud ovac eli janci ke je činija lindarski genijalac Noel Šuran-Pletokos. Luc da bi rad govoriti o toj izložbi koju je Noel nazva Genetski crteži a i prilika mu je za najaviti Tote smo 3, veliku umetničku manifestaciju na ovima prostori.

 

Kako te programe pomoru županija i država će biti ča i za u kljun na ploči.

 
Kuraja i do vidova, u četrtak u 7 i po z večer u Šikuti.”

 

Foto

 

Leave a Reply


5 − 2 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum