Novi Pravilnik o sufinanciranju projekata odobrenih u okviru programa za kulturu Europske unije Kultura 2007. – 2013.

Ministrica kulture prof. dr. sc. Andrea Zlatar Violić je donijela novi Pravilnik o sufinanciranju projekata odobrenih u okviru programa za kulturu Europske unije Kultura 2007. – 2013. koji u cijelosti možete pogledati na stranicama ministarstva kulture.

 


Novim Pravilnikom određuju se kriteriji i postupak prema kojima će Ministarstvo kulture odabirati i sufinancirati projekte već odobrene u okviru programa za kulturu Europske unije Kultura 2007. – 2013.

 

Osnovna promjena tiče se uvođenja Zahtjeva za sufinanciranje kao propisane i formalizirane forme čijim se popunjavanjem i pravodobnim slanjem Službi za KKT stječe mogućnost sufinanciranja projekta.
 

 
Zahtjev je potrebno ispuniti i poslati u roku od deset dana od roka Izvršne agencije za predaju natječajne dokumentacije odnosno do 15. listopada 2012. godine do 16:00 sati.

 

Izvor

Foto

Leave a Reply


8 − = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum