Otvorenje izložbe povodom 20 godina Labin Art Expressa

Ove godine navršava se 20 godina od izvođenja prve umjetničke akcije Labin Art Expressa, performansa ‘On the road’ u „velikom kupatilu” i ulaska L.A.E. u napuštenu zgradu Lamparne bivših Istarskih ugljenokopa „Raša” u Labinu.
Tim svečanim povodom, u Narodnom muzeju Labin biti će svojim ciklusima  fotografija predstavljeno troje profesionalnih fotografa koji su  tijekom tih dvadeset godina svojim objektivima sustavno pratili umjetničke akcije, nastupe i cjelokupno djelovanje L.A.E.

 

U nastavku pogledajte detaljnije opise izlagača – L.A.E. 1992 – 2012

 

 

Leave a Reply


8 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum