U sklopu “Tjedna istarskih muzeja” otvorena izložba “Kalkuta-dnevnik jednog vojnika”

U sklopu manifestacije ‘Tjedan istarskih muzeja’, u Etnografskom muzeju Istre u Pazinu, otvorena je fotografska izložba ‘Kalkuta 1945. – dnevnik jednog vojnika/diario di un soldato’.

Izložba je ostvarena u suradnji sa Indijskim kulturnim centrom, odnosno Udrugom za promicanje indijske kulturne baštine ‘Lotos’ u sklopu šire manifestacije ‘Tagore-svijet-Hrvatska (1861.-1926.-2011.)’, a ostaje otvorena do 19. listopada.

Leave a Reply


+ 2 = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum