Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2013.- HAVC

U srijedu, 2. siječnja 2013. Hrvatski audiovizualni centar raspisuje Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2013. u kategorijama:

Poticanje proizvodnje audiovizualnih djela
Poticanje filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom
Poticanje razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova

 

Tekstove javnih poziva i prijavnice moguće je preuzeti klikom na gornje linkove ili u rubrici Što financiramo na službenoj stranici HAVC-a.

 


Sukladno Pravilniku o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva (NN 118/12) koji je stupio na snagu 3. studenog 2012, Javni poziv za poticanje audiovizualnog stvaralaštva otvoren je tijekom cijele godine.

 

 
Opće informacije o uvjetima javnih poziva i Pravilnik mogu se pronaći na ovom linku.

 

Izvor

Foto

 

Leave a Reply


− 7 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum