Književna večer uz Srđana Srdića

Gradska knjižnica Umag poziva zainteresirane na umašku književnu večer izvanrednog Srđana Srdića iz Kikinde, prvog dobitnika književne nagrade “Edo Budiša” koju Istarska županija, u sklopu programa rada Kuće za pisce – Hiže od besid, dodjeljuje mladom autoru najbolje zbirke kratkih priča objavljene u regiji.


Nagrada mu je prošle godine dodijeljena u Pazinu za zbirku kratkih priča Espirando (Stubovi kulture, 2011). Srdić će istarsku turneju započeti u Pazinu, u utorak 22. siječnja u 18:00 sati u Kući za pisce, a završiti u Puli, u ponedjeljak 28. siječnja u 18:00 sati u Istarskom ogranku Društva hrvatskih književnika. U Gradskoj knjižnici Umag gostuje u srijedu, 23. siječnja u 20:00 sati.

 

Leave a Reply


2 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum