“Novinarstvo i ja”

Ožujak će u Centru za mlade donijeti početak besplatnih radionica o novinarstvu kojih je cilj osposobiti sudionike za samostalno stvaranje magazina za mlade.

 

Radionice pod nazivom “Novinarstvo i ja” vodit će Tijana Vukić Stjelja, a bit će podijeljene na dva ciklusa.
Prvi ciklus radionica održat će se 16. i 17. ožujka 2013. od 10,00 do 14,00 sati u prostorijama Centra za mlade u Puli (Kandlerova 10).
Neke od tema koje ćemo obraditi su:
– što je novinarstvo?
– tko je novinar?
– gdje se skriva novinarska priča?
– kada je stvarnost stvarna?
– zašto je masovni medij više od komunikacijskog kanala?
– kako se piše na novinarski način?

Drugi ciklus radionica održat će se sljedeći tjedan 23. i 24. ožujka 2013. od 10,00 do 14,00 sati na istom mjestu, a bit će posvećen radu na tekstovima koje će polaznici prve radionice sami napisati.

Radionica se održava u sklopu projekta “Centar za mlade” i namijenjena je mladima od 15 do 30 godina koji žele i vole pisati.

Sve zainteresirane molimo da svoj dolazak potvrde na mail adresu: sanja@mladipula.org ili broj telefona 099 302 9786

Projekt je financijski podržan od strane Grada Pule

 

Leave a Reply


+ 1 = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum