Proslava Dana mladosti u Monteparadiso klubu

25-5-final-2-small

Da Dan mladosti ne bude zaboravljen kao praznik iz nekih prošlih vremena pobrinuli su se voditelji kluba Monteparadiso u pulskom centru udruga Rojc.
Njemački bend Stand der Dinge, talijanski Culto del Cargo, te pulski bendovi Nulla Osta, D.J.
And the Wootchyak i 6.B, ove će subote, 25.05.2013., održati  koncert u Monteparadiso klubu.

 

Stand der Dinge je hardcore bend iz Njemacke, 2012. godine snimili su prvi EP, odradili turneju po Srbiji i odsvirali nekoliko koncerata u Njemackoj. Ove godine bend je snimio svoj
prvi album s 12 pjesama, kojeg trenutno promoviraju na turneji kojom su obuhvatili Austriju, BIH, Srbiju i Hrvatsku,  u sklopu koje ce posjetiti i Monteparadiso. Koncert počinje u 22,00h.

 

Leave a Reply


7 − = 5

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum