Acostic Penetratic Eu u Roču

Povodom ulaska iliti penetracije Hrvatske u Europsku Uniju, 30. lipnja 2013., u Roču će se održati druženje pod imenom Acoustic Penetratic EU na kojem ćemo zajedno u ponoći uletiti u čarobnu i obećanu zemlju, dragu nam Europu. Zamišljeno kao ugodno ljetno druženje uz ugodne vibracije akustičnih gitara više je nego dobar povod za dobar provod. Nastupaju Siniša & Ivana iz Roča/Buzeta sa autorskim stvarima te obradama različitih stilova glazbe a nakon njih iz Pazina dolazi Acuustic Ride koji će svirati strani i domaći rock u akustičnom izdanju! Nakon formalnog dijela koncerta, svi koji imaju želju svirati, neka donesu svoje gitare, svirati mogu pred cjelokupnom publikom ili samo za svoju ekipu.

Sam trenutak ulaska organizatori će posebno obilježiti specijalnim iznenađenjem, a ukoliko posjetitelji imaju kakvu ideju, slobodno ju mogu objaviti na zidu (https://www.facebook.com/events/474593879293716/). Dolaze u obzir samo lude i orginalne ideje!

 

1013388_10201154247355201_150209628_n

Izvor

Foto

 

 

Leave a Reply


3 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum