Info dani Erasmus+ programa

Novi Erasmus+ program za mlade službeno se počinje provoditi od 1. siječnja 2014. godine. Program obuhvaća sve dosadašnje programe EU-a u područjima obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta, kao i Programe za cjeloživotno učenje.

 

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije odlučila je stoga informirati zainteresirane o mogućnostima unutar Erasmusa+. U skladu s objavljenom programskom knjižicom, koju je Europska komisija donijela 12. prosinca, Agencija za mobilnost je odlučila od 20. do 24. siječnja 2014. godine organizirati Erasmus+ tjedan u Zagrebu. Tjedan će se sastojati od pet dana, u kojima će se prijavljene osobe moći informirati detaljnije o novostima. Raspored je sljedeći:

 

 

ponedjeljak, 20. siječnja 2014. – ‘Strukovno obrazovanje i osposobljavanje’

utorak, 21. siječnja 2014. – ‘Mladi’

srijeda, 22. siječnja 2014. – ‘Opće obrazovanje odraslih’

četvrtak, 23. siječnja 2014. – ‘Predškolski i opći odgoj i obrazovanje u osnovnoj i srednjoj školi’

petak, 24. siječnja 2014. – ‘Visoko obrazovanje’.

 

 

Prijave za sudjelovanje se zaprimaju isključivo preko elektronskih prijavnica koje se mogu skinuti ovdje. Proces prijava se zaključuje 9. siječnja u 17 sati. S obzirom da je broj mjesta ograničen, Agencija za mobilnost će u razdoblju od 27. siječnja do 5. veljače organizirati pet webinara koji će sadržajem popratiti info dane.

 

Za sve dodatne informacije o info tjednu ili Erasmus+ programu možete se obratiti na e-mail Agencije za mobilnost info@mobilnost.hr ili posjetiti njihovu službenu web stranicu: www.mobilnost.hr.

erasmus+

Izvor

Foto

 

Leave a Reply


8 − 2 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum