Tečaj permakulturnog dizajniranja u Puli

Udruge ZMAG, Zelena Istra i Savez udruga Rojca pozivaju Vas na tečaj permakulturnog dizajniranja u Puli, koji će započeti krajem siječnja, odnosno početkom veljače 2014. godine.

perma

Permakultura predstavlja sustav praktičnog oblikovanja životnog prostora koji oponaša prirodne procese, a temeljena je na integriranom tradicijskom i suvremenom znanju i vještinama.
72-satni tečaj permakulturnog dizajniranja (PDC – permaculture design certificate)  naziva se još i i osnovnom školom permakulture, a cilj je tečaja osposobiti  polaznike za uporabu praktičnih znanja i vještina unutar samostalnog djelovanja na vlastitim projektima.

 

 

Prvi dio obuhvaća važne teme vezane za područja koja obuhvaća permakultura. Na drugom dijelu tečaja polaznici uče tehniku permakulturnog dizajniranja te podijeljeni po grupama rade na zasebnim projektima, na izradi permakulturnog dizajna za svoj projekt.  Da bi uspješno završili tečaj te primili diplomu certificiranog permakulturnog dizajnera,  polaznici moraju sudjelovati na 80% predavanja te na izradi i prezentaciji dizajna.

Ovaj međunarodno standardizirani tečaj permakulturnog dizajniranja održat će se tijekom četiri uzastopna vikenda,  od 31. siječnja do 23. veljače 2014. godine; subotom i nedjeljom cjelodnevno, od 10 do 20 sati te prvog i posljednjeg petka od 17 do 21 sat. Tijekom sva četiri vikenda organiziran je vegetarijanski ručak za koji se potrebno unaprijed predbilježiti i koji nije uračunat u cijenu tečaja.

 

Na tečaju će predavati ukupno šest predavača, od kojih čak 4 diplomirana permakulturna dizajnera.
Tečaj će se održati u Društvenom centru Rojc, Gajeva 3, Pula,  cijena tečaja iznosi 1200 kn, a broj sudionika ograničen je na 20.

 

 

Prijave se šalju: info@zmag.hr. Na istu adresu možete poslati i sve ostale eventualne upite, a kontakt je moguće ostvariti i na broj 092/169-69-01 (Cvijeta).

 

Izvor

 

Foto

 

Leave a Reply


4 + 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum