Obavijest o raspisivanju javnih poziva za potpore izdavanju knjiga, časopisa, potpore književnim manifestacijama i programima

Ministarstvo kulture RH je na svojim stranicama izdalo obavijest o raspisivanju javnih poziva za potpore izdavanju knjiga, časopisa, književnim manifestacijama i programima. Sukladno Zakonu o državnim potporama, Ministarstvo kulture od 2006. godine obvezno je za programe financiranja nakladništva ishoditi odobrenje nadležnog tijela za zaštitu tržišnog natjecanja.
Do pristupanja RH Europskoj uniji nadležno je tijelo bila Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja Republike Hrvatske (AZTN), a nakon pristupanja nadležno tijelo postaje Europska komisija (European Commission, DG COMPETITION).
Više informacija možete naći na www.min-kulture.hr

Graphic1

Izvor

Foto

Leave a Reply


5 − = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum