Natječaj za Touch Me Festival 2014.

rok: 02.06.2014

Kontejner i biro suvremene umjetničke prakse poziva autore da se svojim radovima i idejama odazovu na natječaj i sudjeluju u Touch Me Festivalu 2014., a natječaj je otvoren do 2. lipnja.
Touch Me Festival međunarodni je projekt posvećen inovativnom i kreativnom povezivanju umjetnosti, znanosti i tehnologije koji od 2005. svake tri godine predstavlja neke od najznačajnijih i najatraktivnijih aktualnih novomedijskih umjetničkih projekata u svijetu. Tema četvrtog izdanja festivala je vrijeme: od biološke uvjetovanosti percepcije vremena, preko kvantne fizike, astrofizike i aktualnih neuroloških istraživanja, sve do psihologije, kulturne antropologije i filozofskih poimanja vremena.
Festival će povezati ekstatičnu incidentnost velikih znanstvenih otkrića s lucidnošću zanimljivih perspektiva koje nudi umjetnost i predstaviti umjetničke radove, performanse, filmove, predavanja i tekstove koji se bave (re)interpretacijom ubrzanog razvoja znanosti i tehnologije u odnosu na percepciju vremena i njegove socio-kulturne devijacije.

Prijedlozi se podnose putem prijavnice. Prijave se primaju na: e-mail: natjecaj@kontejner.org ili poštansku adresu: KONTEJNER Kvaternikov trg 2, 10 000 Zagreb. Obavijest o rezultatima dobit će oni koju su prošli natječaj i to do 15. lipnja 2014.

preuzmi

Izvor

Foto

Leave a Reply


7 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum