Sabina Damiani u Galeriji Anex

HDLU Istre najavljuje samostalnu izložbu Sabine Damiani pod nazivom “Arhiv migracije” čije je otvarenje najavljeno za 28. ožujka u 19 sati, u Galeriji Anex. 

 “Arhiv migracije” je imaginativni ansambl od tri poglavlja (ALTROVE, DOVE DA QUI & WeTRANSFAIR) koja istražuju delikatne, ponekad na prvi pogled i nezamjetne tranzicije duha, kultura, sjećanja, običaja i identiteta, čiju vidljivost možemo zahvaliti isključivo autoričinom empatičkom senzibilitetu.

 Sabina Damiani rođena je 28. svibnja 1985. godine u Kopru. 2008. godine diplomirala je na Accademia di Belle Arti u Veneciji, smjer vizualna komunikacija i didaktika umjetnosti. 2011. završila postdiplomski studij fotografije na Accademia di Belle Arti di Brera u Milanu. Radila je u ulozi asistenta u galeriji Cell Project Space u Londonu te kasnije vodila galeriju Union iz Londona. Osnivač je projekta ‘Kioosk’, platforme za istraživanje i kritiku suvremene fotografije. Član je HDLU-a Istre i Studio Voltaire-a London.

Izložba je otvorena do 15. travnja.

1002659_217436998464709_1033295958_n

 

Izvor

Slika

Leave a Reply


− 1 = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum