Javni poziv “Dijalog za budućnost”

rok: 31.12.2014

Tim UN-a u BiH objavio je javni poziv organizacijama civilnog društva, neformalnim skupinama i pojedincima iz zemalja bivše Jugoslavije za predaju prijedloga projekata s tematskim fokusom na izgradnju mira na teritoriju BiH, te prioritetnim područjima- mladima, kulturom i obrazovanjem.

Capture

Projekt “Dijalog za budućnost” zajednička je inicijativa Predsjedništva BiH i Ujedinjenih naroda (UN).  UN program za razvoj (UNDP), UNICEF i UNESCO u suradnji s Predsjedništvom BiH tijekom 18 mjeseci raditi će na podizanju angažmana građana u izgradnji mira i unapređenju stavova i mišljenja o suživotu, izgradnji povjerenja i interkulturalnog razumijevanja kroz tri glavne komponente projekta: platformu dijaloga, program darovnica, te kroz komunikacije.

Tehnička dokumentacija, uključujući prijavne obrasce i upute za prijavitelje, dostupne su na službenoj internetskoj stranici UN-a u BiH.

Javni poziv će biti otvoren do 31. prosinca.

Set dokumenata za organizacije civilnog društva

Set dokumenata za neformalne skupine i pojedince

Upute za prijavu

Priredila D. K.

Leave a Reply


6 + 9 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum