Likovna radonica Poreč izlaže u Taru

Likovna radionica Poreč i Zajednica Talijana Tar organiziraju skupnu izložbu slika polaznika likovne radionice koju je vodio likovni umjetnik Eugen Varzić. Svečano otvorenje bit će održano u subotu, 21. veljače s početkom 18 sati, u galeriji Zajednice Talijana Tar (Borgo 35).

Screen Shot 2015-02-19 at 09.34.59

Na izložbi će biti predstavljeno tridesetak autora s pedesetak likovnih radova, slika, akrila na platnu,crteža olovkom, ugljenom i tušem, kao i akvarela, koji predstavljaju presjek rada likovne radionice u posljednjih godinu dana.

Izložbu će prigodno otvoriti Roberta Stojnić, predsjednica Zajednice Talijana Tar, Nadia Štifanić Dobrilović, dogradonačelnica Grada Poreča i Eugen Varzić, voditelj likovne radionice.

Izvor

Slika

Leave a Reply


3 + = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum