Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu

Prigodnim mimohodom od pulske tržnice do Trga Forum, djeca Dječjeg vrtića Pula i Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, 2. travnja obilježit će Svjetski dan svjesnosti o autizmu.

 Screen Shot 2015-04-02 at 09.55.05

Povorka s tržnice kreće u 9 i 30, a na Forum stiže u 10 sati gdje će ih dočekati zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci te će zajedno otkriti veliku osam metara dugu mašnu koja simbolizira svjesnost o postojanju osoba s autizmom u društvu.

Izvor

Slika

Leave a Reply


7 + = 16

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum