Skupna izložba “Vlast tijela/Tijelo vlasti” u Labinu

Nakon završetka ciklusa izložbi „Umjetnost i kaos“, a prije pokretanja novog ciklusa u 2016., do kraja ove godine Galerija KuC-a “Lamparna” predstavit će mlade autore – studente/diplomante/asistente/docente Akademije primjenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Prva skupna izložba “Vlast tijela/Tijelo vlasti” bit će otvorena 9. svibnju u 20 sati, a predstavit će ju Damir Stojnić, docent na APU – Rijeka i autor koncepta izložbe.

Screen Shot 2015-05-07 at 09.33.29

Izložba “Vlast tijela/Tijelo vlasti” ostvarena je u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti (MMSU) – Rijeka. Uz radove tri diplomanta APU-Rijeka (Dorotea Smrkinić, Dino Topolnjak i Silvana Vodnica – Filičić ) bit će predstavljena i 4 djela iz zbirke MMSU (Vlaho Bukovac “Gospođa Tartaglia na odru”, Zdenko Balabanić “Gumbelijum Roža fino diši”, Tomislav Gotovac “Mumija” i Zlatko Kutnjak “Pompeanac”).

Izvor

Slika

Leave a Reply


9 − = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum