Manhattan festival kratkog filma u Kinu Valli

Manhattan festival kratkog filma u razdoblju od 25. rujna do 4. listopada ujedinit će više od 100.000 ljubitelja filma iz 250 gradova na šest kontinenata, a svoje će 18. izdanje u Kinu Valli predstaviti u petak, 2. listopada u 21 i 10 sati. Od 678 kandidiranih filmova iz 52 zemlje, stručni žiri odabrao je 10 kratkometražnih finalista iz SAD-a, Njemačke, Čilea, Danske, Finske, Francuske, Kosova, Velike Britanije, Turske i Švicarske, dok će pobjednika odabrati publika.

Screen Shot 2015-09-29 at 11.25.08

Gledatelji će na ulazu u dvoranu dobiti glasački listić i potom glasati za najbolji film i najboljeg glumca koji, po njihovu mišljenju, zaslužuje pobjedu. Glasovi se prebrojavaju u svakom kinu koje sudjeluje na Festivalu, a potom se šalju u sjedište u New Yorku gdje će pobjednički film biti proglašen 5. listopada. Pobjednik će biti objavljen na mrežnim stranicama http://www.manhattanshort.com, odnosno http://www.kinovalli.net.

Izvor

Leave a Reply


3 + 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum