Javno predavanje Kristijana Burlovića “Kamera i snimanje igranog i dokumentarnog filma” u PFT-u

11. škola filma „Pulska filmska tvornica 2015“ nastavlja se ovoga petka, 12. veljače, u 18 sati javnim predavanjem mentora kamere Kristijana Burlovića “Kamera i snimanje igranog i dokumentarnog filma”, koje će biti održano u Klubu Pulske filmske tvornice. Burlović će govoriti o tehničkim aspektima kamere, organizaciji seta te razlikama u snimanju dokumentarnih i igranih filmova.

kristijanburlović2

Preko vikenda su na rasporedu praktikumi s polaznicima. Burlović će biti savjetnik za fotografiju filmova u predprodukciji Škole, dok će pulski filmski redatelj, montažer i pedagog Danilo-Lola Ilić biti zadužen za njihovo snimanje.

U sklopu škole nastalo je 15 scenarija, odnosno po pet na Radionici eksperimentalnog filma Damira Čučića, Radionici igranog filma Andreja Korovljeva i Radionici dokumentarnog filma Ines Pletikos.

Izvor

Leave a Reply


4 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum