Izložba plakata „Cum grano salis“ Vesne Rožman u pulskoj galeriji HUIU-a

Izložba plakata „Cum grano salis“ Vesne Rožman bit će otvorena u petak 22. travnja u 20 sati u pulskoj galeriji Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika.

cum

“Vesna Rožman, obrazovanjem akademska kiparica, od kraja osamdesetih godina aktivno djeluje na polju grafičkog, produkt i total dizajna, a njezin rukopis prepoznatljiv je i prepoznat u cijeloj Hrvatskoj, naročito u Rijeci gdje svojim dolaskom bitno unaprjeđuje vizualnu komunikaciju postavivši visoke standarde, kako sebi, tako i svima onima koji su se željeli okušati u tom zahtjevnom, kod nas, ponekad, nimalo zahvalnom, a ni cijenjenom poslu”, navodi Margita Cvijetinović Starac u pozivu izložbe.

Izvor

Leave a Reply


2 + = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum