Predstavljanje Rijeke – EPK 2020. – u Puli

U utorak, 12. travnja 2016. godine u 18 sati u galeriji Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika – HUIU, Zagrebačka 27, Pula održat će se predstavljanje Rijeke – Europske prijestolnice kulture 2020. Projekt Rijeka EPK 2020 predstavit će Ivan Šarar, pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu i Slaven Tolj, umjetnički direktor projekta Rijeka EPK 2020.

Grad Rijeka izabran je za hrvatsku Europsku prijestolnicu kulture 2020. s programom “Luka različitosti”, čiji je cilj stvoriti grad kulture i kreativnosti za Europu i budućnost.

ri

Nakon predstavljanja bit će prezentiran vizualni identitet Rijeke 2020 koji potpisuje dvojac Jelena Perišić (Split) i Oleg Šuran (Pula). Dizajneri su osvojili prvu nagradu na Natječaju za dizajn vizualnog identiteta Rijeke kao Europske prijestolnice kulture 2020. Ovo je prva javna prezentacija nagrađenog vizualnog identiteta Rijeka 2020 u Puli.

Zainteresirana javnost imat će priliku postavljati pitanja gostima iz Rijeke te doznati postoji li mogućnost potencijalne suradnje u sklopu projekta Rijeka EPK 2020.

Leave a Reply


− 4 = 5

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum