Natječaj za maketu Višnjana

rok: 13.06.2016

Društvo arhitekata Istre raspisuje natječaj za projektiranje makete Višnjana. U veljači 2016. godine, neformalna grupa Katalizator, u suradnji s Društvom arhitekata Istre, pokrenula je u Višnjanu interaktivni arhitektonsko urbanistički proces pod nazivom „Inicijativa Višnjan“. U sljedećih nekoliko godina inicijativa će u Višnjanu okupljati arhitekte i druge stručnjake kako bi isprovocirali interakciju sa stanovnicima i lokalnom samoupravom u planiranju budućeg izgleda Višnjana.

naslov-visnjanCilj natječaja je osmisliti i pripremiti dokumentaciju potrebnu za izradu makete Višnjana. Maketa će se koristiti u daljnjim fazama inicijative, odnosno izradit će se za potrebe arhitektonskih radionica i sl.. Nakon završetka provedbe inicijative, bit će poklonjena Općini Višnjan te trajno izložena u zatvorenom javnom prostoru. Natječaj je otvoren za fizičke osobe (jedan autor ili tim) starije od 18 godina. Autor/i su obavezni prijaviti sudjelovanje i preuzeti potrebne podloge na mail: grupa.katalizator@gmail.com. Dozvoljeno je prijaviti samo jedno rješenje po autoru / timu.

Početak natječaja je 23. svibnja, dok je rok za registraciju na natječaj 13. lipnja. Rok za pitanja natjecatelja je 6. lipnja, a rok za predaju natječajnih radova je 13. lipnja. Rezultati natječaja bit će objavljeni 18. lipnja na „Sceni#3“ – večernjem događaju u Višnjanu, iz programa „Inicijative Višnjan“. Natjecatelji će o vlastitom rezultatu biti obaviješteni putem e-maila najkasnije u ponedjeljak 20. lipnja, a rezultati natječaja bit će i javno objavljeni na web stranici Društva arhitekata Istre i facebook stranici grupe Katalizator.

Više o sadržaju natječajnog rada, nagradama, kriterijima i uvjetima pronađite na službenim stranicama Društva arhitekata Istre.

Izvor

Leave a Reply


7 − 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum