VisuaLab/EduSplash platforma na 14. Seasplash festivalu

Multimedijska platforma za edukaciju i razvoj – VisuaLab/EduSplash, kojoj je osnovni cilj doprinijeti uključivanju mladih u procese osmišljavanja i organizacije kulturnih događanja, ove godine u sklopu 14. Seasplash festivala (od 21. do 24. srpnja) provodi projekt pod nazivom S.O.S. (Stjecanje Organizacijskih Sposobnosti).

edusplash-org-and-prod-1024x550Projekt podrazumijeva uključivanje polaznika:

– edukacije “Organizacija i produkcija kulturnih događanja” u različite festivalske organizacijske timove (produkcijski, programski, administrativni, promocija, koordinacija volontera, itd.), uz mentorstvo voditelja pojedinih timova. Na taj način polaznici imaju priliku steći praktična znanja i korisna iskustva s kojima će nadopuniti stečena teorijska znanja tijekom prvog dijela edukacije;

– edukacije “Produkcija zvuka uživo” u procese rada na produkciji zvuka na pozornici i FOH (Front of the House) uz stručno vodstvo mentora Damira Babojelića. Zbog zahtjevnosti i odgovornosti u ovom segmentu festivalskih aktivnosti ova edukacija predviđena je za polaznike naprednijeg stupnja edukacije “Produkcije zvuka”. No, za posjetitelje i za polaznike edukacije otvoreno je posebno festivalsko izdanje edukacije koju će voditi Robert Martinović (Bamwise, Digitron Sound), a prijave se nalaze ovdje “Tonska radionica / SoundSystem Edition”

– edukacije “Snimanje kamerom i montaža” u praćenje i dokumentiranje festivalskih aktivnosti, umjetnika, atmosfere kroz snimanje materijala za izradu vlastitih videa te montažu istih. Voditelj će i ove godine biti David Tešić, diplomirani televizijski producent i dugogodišnji dokumentarist Seasplash Festivala. Ova edukacija otvorena je, osim za polaznike platforme, i za posjetitelje festivala , a prijave se nalaze pod “Radionica video produkcije”

– edukacije “Osnove fotografije” (voditelj: Hassan Abdelghani) u proces praćenja i dokumentiranja festivalskih aktivnosti, umjetnika, atmosfere pod vodstvom mentora Daniela Kiršića, dugogodišnjeg fotografa Seasplash festivala.

Više informacija pronađite na službenim stranicama festivala.

Izvor

Leave a Reply


+ 2 = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum