GRADIONICA – VIOLINSKI KONCERT

Mladi violinisti iz udruge Figaro svoja će glazbena postignuća predstavit zajedničkim koncertom u subotu, 16. srpnja u 20 sati, u vrtu Gradske radionice na Stoji. Na repertoaru su: E.Edgar, J.S. Bach, Paganini, F.J.Gossec, A.Piazzola, S. Suzuki, J. Brahms….

Sviraju: Lorena Kanešić, Serena Bulešić, Zora Cvijanović, Noah Cvijanović, Miro Dražić i Luka Tomić uz pratnju mentora: prof. Silvano Kalagec, violina i klavir i prof. Allen Belullo, gitara.

Plakat_koncert

“Figaro” je pulska glazbena udruga koja se bavi glazbenom edukacijom, a specifično edukacijom sviranja violine kod mladih. Cilj je popularizirati sviranje violine te učenje glazbe kroz igru bez prisile, stimulirajući kod djece interes prema glazbi i umjetnosti.

Program zajednički organiziraju udruge Figaro i Gradska radionica.

Leave a Reply


+ 4 = 9

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum