Poziv izlagačima na 2. konferenciju o kulturnim i kreativnim industrijama

FARO11 udruga za razvoj kreativnih industrija poziva na prijavu za sudjelovanje na 2. konferenciji Kulturne i kreativne industrije: novi mediji u fokusu, koja se održava od 21. do 22. listopada u Rovinju. Konferencija ima tri cilja: okupiti predstavnike novomedijskih (kulturnih) praksi u Istri i Hrvatskoj kako bi razmjenom iskustva unaprijedili novomedijsku scenu; potaknuti studente umjetnosti (novih medija) i drugih humanističkih i društvenih znanosti na promišljanje i predstavljanje svojih radova koji se dotiču fenomena novih medija; detektirati i komunicirati sa javnošću široki spektar pristupa novim medijima, potencijale i izazove.

faro11Na panel diskusijama vas očekuju istaknuti umjetnici i teoretičari novomedijske umjetnosti te stručnjaci iz domene novih medija u edukaciji i komunikaciji. Prijavite svoj rad do 1. kolovoza na jednu od sljedećih tematskih cjelina: umjetnost; baština; edukacija; komunikacija, kulturni turizam. Prijava mora sadržavati kratki CV i sažetak izlaganja (najviše 200 riječi) rada/prezentacije koji ne prelazi deset minuta.

Info i prijava na ivana@faro11.com. Organizator pokriva trošak noćenja, autobusnog prtijevoza i zajedničkog ručka.

Izvor

Leave a Reply


9 + = 16

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum