2. Konferencija o kreativnim industrijama – Novi mediji u fokusu u Rovinju

2. Konferencija o kreativnim industrijama – Novi mediji u fokusu u organizaciji rovinjske udruge Faro 11 održava se danas, 21. listopada u Multimedijalnom centru Rovinj s početkom u 10 sati.

konfer-kreat-ind

Iz udruge Faro 11 napominju da su na konferenciju pozvali „iskušane znalce novomedijskih disciplina; teoretičare, umjetnike, edukatore i komunikacijske stručnjake koji će kroz cjelodnevne panel diskusije komunicirati izniman potencijal širokog spektra pristupa unutar novih medija. Osnovna namjera konferencije jest upravo kroz umrežavanje stručnjaka novomedijskih praksi te poticanje studenata umjetnosti, društvenih i humanističkih znanosti na promišljanje i raspravu unaprijediti novomedijsku scenu u Istri i Hrvatskoj.

Raspored konferencije i govornika pogledajte ovdje.

Susret završava uz live performance Ivana Marušića Klifa “Sve nekako počinje…” u galeriji Sv. Tome u 18.30 sati i druženjem u hotelu Angelo d’Oro u 20.30 sati.

Izvor

Leave a Reply


+ 1 = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum