Predavanje Gorana Farkaša o tradicijskoj glazbi u Rojcu

Predavanje “Novo postojanje tradicijske glazbe – evolucija ili revolucija?” Gorana Farkaša bit će održano večeras, 17. listopada u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc s početkom u 18 sati. Predavanje se održava u okviru radionice Remiks identiteta, a otvoreno je za javnost.

farkasUdruga Metamedij u suradnji s udrugom TradInEtno od 17. do 22. listopada u Društvenom centru Rojc u Puli organizira besplatnu radionicu remiksiranja tradicijske glazbe pod nazivom “Remiks identiteta”. Cilj radionice je producirati vlastite remikseve kroz grupni rad i stručno mentorstvo te educirati polaznike o upotrebi digitalnih alata za produkciju glazbe. Kompozicije polaznika bit će naknadno objavljene na CD-u “Remiks identiteta” u izdanju udruge Metamedij. Mentori radionice su Goran Farkaš i Marino Morosin, a umjetnički voditelj je Nenad Kovačić.

Više o programu i načinima prijave:

http://metamedia.hr/remiks-identiteta-2016

https://www.facebook.com/events/1674850356139469

Prošlogodišnja publikacija i CD s glazbom polaznika:

http://metamedia.hr/remix-of-identity-2-music

Izvor

Leave a Reply


− 1 = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum