OTVORENE PRIJAVE ZA 6. ŠKOLU ANIMIRANOG FILMA

Intenzivna 6. Škola animiranog filma (ŠAF) bit će održana u Klubu Pulske filmske tvornice prva dva vikenda u prosincu, odnosno 3. i 4. te 10. i 11. prosinca, od 16 do 20 sati. Vodit će ju Marko Zdravković-Kunac uz asistenciju Vanje Ujčića i Lare Šebelja. Radionica je besplatna za polaznike, učenike viših razreda osnovnih škola, koji će na njoj savladavati osnove animacije i stop frame animacije uz pomoć softwarea Dragonframe, te u konačnici napraviti dva animirana filma u stop frame tehnici.

safŠkolu može pohađati najviše 15 polaznika, a prijave se vrše putem maila pulskafilmskatvornica@gmail.com na koji je potrebno poslati osnovne podatke o djetetu i kontakt roditelja. Zainteresirani se mogu prijaviti do petka, 2. prosinca, do 12 sati. Više informacija moguće je dobiti na broj mobitela 095 55 818 53.

U sklopu 5. ŠAF-a realiziran je film Lažna stvarnost, dok su na 4. ŠAF-u napravljena čak četiri filma. Jedan od njih, U raljama života, dobio je na 53. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece treću nagradu.

Školu animiranog filma financijski podržava Hrvatski audiovizualni centar.

Izvor

Leave a Reply


+ 6 = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum