Izložba Ivane Armanini u Puli

Samostalna izložba Ivane Armanini (40-tak plakata A1 formata) i neformalna promocija „Kataloga“ bit će održani u pulskoj galeriji Cvajner, 23. prosinca, s početkom u 21 sat. Za muzičko događanje (do 04h) će se pobrinuti Ame kvartet, a na Komikaze štandu moći će se nabaviti sva recentna izdanja.

katalog„Iako smo u četvrtom mjesecu priveli kraju jedan divni Ame period, jednostavno ne možemo preskočiti nadolazeći datum koji je sada već duboko urezan u naša sjećanja kao tradicionalni spoj divnih ljudi, popratne izložbe i smooth glazbe. Stoga se i ove godine okupljamo u predbožićno vrijeme uz muzički Ame kvartet i izložbu Ivane Armanini te se nadamo kako ćemo opet ispisati jedan lijepi list u vašim i našim knjigama“, navodi se u pozivu na događaj.

Ivana Armanini rođena je u Zagrebu gdje je završila Akademiju likovnih umjetnosti. Osnovala je i vodi Komikaze od 2002. godine, mrežu za proizvodnju, promociju i distribuciju autorskog stripa s fokusom na nezavisnu scenu. Putem mreže najviše objavljuje i izlaže na preko 200 izložbi, radionica i festivala. Godine 2015. pokreće Femicomix (“ženski strip”, predstavljen u sedam država), a 2016. godine i Femicomix ediciju koja pojedinačno predstavlja autorice serijom izložbi i katalogom.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum