Izložba polaznika radionice fotografije EduSplasha u galeriji Makina

EduSplash – multimedijska platforma za edukaciju i razvoj organizira otvorenje izložbe fotografija polaznika Edukacije o osnovama fotografije koje će biti održana u petak 27. siječnja u pulskoj galeriji Makina s početkom u 20 sati.

image

„Izložbom ćemo obilježiti završetak drugog stupnja edukacije – generacije 2016. i cjelogodišnjeg aktivnog druženja. Uz fotografije polaznika, premijerno ćemo prikazati i snimljene videomaterijale Seasplash platforme#10. Pored prilike za dobar provod, zabavu i razmjenu iskustva uz kvalitetan glazbeni program, događajem ćemo otvoriti prostor novim generacijama polaznika za upis u edukacijske programe koji slijede 2017. godine“, navode organizatori u pozivu za izložbu

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 3 = 5

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum