Natječaj za izlaganje na izložbi „Memories II“ u Vijetnamu

rok: 28.02.2017

Otvoren je natječaj za izlaganje na grupnoj izložbi hrvatskih umjetnika pod nazivom „Memories II“, u Heritage space galeriji u Hanoiu, te nakon toga predstavljanje i u New space art foundation galeriji u gradu Hue, u Vijetnamu. Natječaj je otvoren do 28. veljače.

61270725Ova izložba dio je „Other side projekta“, povezivanja vijetnamske i hrvatske suvremene likovne scene. Projekt je započeo 2015. godine, izložbom vijetnamskog kolektiva Le Brothers u galeriji Prsten HDLU u Zagrebu, 2016. imali smo gostovanje Mai Nguyen u galeriji PM. U 2017. godine, u lipnju u galeriji Pikto predstavit će se vijetnamski umjetnik Tran Trong Vu.

Prva izložba hrvatskih umjetnika u Vijetnamu održana je u rujnu 2016 u New space art foundation galeriji. Izlagali su Ines Krasić, Josip Zanki, Tea Hatadi, Igor Juran, Ida Blažićko, Ana Vivoda, Ana Musčet, Ivana Ognjanovac, Maja Rožman, Iva Čurić, Petar Bunić, Martina Miholić i Mia Orsag.

Pozivaju se likovni umjetnici da pošalju fotografije rada, opis i životopis na marijalopac@hotmail.com najkasnije do 28. veljače, a rezultati natječaja bit će objavljeni početkom ožujka. Stručni žiri će odabrati radove pet umjetnika koji će predstaviti svoje radove na izložbi najavljenoj za studeni.

Organizatorica i kustosica izložbe je Marija Lopac, uz vijetnamske partnere New space art foundation Hue, te Heritage Space Hanoi. Za sva pitanja, slobodno kontaktirajte na marijalopac@hotmail.com.

Izvor

One Response to “Natječaj za izlaganje na izložbi „Memories II“ u Vijetnamu”

  1. hdlu rijeka says:
    27. siječnja 2017 u 13:00

    xx

Leave a Reply


+ 1 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum