Ame: Izložba Đanija Celije i glazba Stefana Bordija

Novo izdanje programa Ame pulske galerije Cvajner na raspredu je u subotu 25. veljače s početkom u 21 sat.

ame

„Kažu da je drugi mjesec u našim krajevima najdosadniji period u godini i iako ima istine u tome, uvijek postoje neke stvari koje nas mogu trgnut iz sivila i inertnosti. Za nas je to Ame kojem predstoji nova epizoda u subotu. Za posebnost ove večeri ćemo istaknuti kako po prvi put imamo izložbu fotografija našeg dragog prijatelja i umjetnika, Đanija Celije, a glazbenim kutkom će dirigirati stari talijanski lisac – Stefano Bordi. Kao podršku Stefanu smo pozvali domaćeg DJ-a Innacu te residenta Ame serijala, DJ Fusiona“, navode organizatori.

Đani Celija rođen je u Puli 1977 godine. 1998 godine diplomirao je na “Institutu za fotografiju i vizualne umjetnosti – ISFAV“ u Padovi. Do danas je imao 16 samostalnih izložbi diljem Hrvatske, te je skupno izlagao u Italiji,Austriji, Sloveniji, Francuskoj i Mađarskoj. Član je ULUPUH-a i HDLU-a Istre. Živi i radi u Puli.

Izvor

Leave a Reply


8 − = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum