Glazbena rock slušaonica: Roger Waters – “The Wall”

“The Wall” iz rujna 2015. godine Rogera Watersa (Pink Floyd) tema je Glazbene rock slušaonice koja će biti održana u srijedu, 22. veljače u 19 sati u dvorani Gradske knjižnica i čitaonice Pula.

pinkfloyd.jpg.800x800_q85

Voditelj Glazbene rock slušaonice – koncerti u tehnologiji visoke rezolucije je Boris Vučina, a autor projekta Ivica Karasi. Slušaonice su redovni program u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula: jednom mjesečno ljubitelji iskonskog roka imaju priliku uživati u snimcima vrhunskih koncerata rock velikana.

Izvor

Leave a Reply


+ 8 = 16

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum